Praktijk voor individuele begeleiding

We zijn terug open!  Dit is zo wat de slogan dit jaar.... Inderdaad je kunt terug bij mij terecht voor individuele begeleiding.  Heb je vragen rond voeding, gezondheid,... wil je graag een gezondheidstraject met natuurlijke middelen volgen dan kun je hiervoor terecht in de praktijk in Ruiselede.
Enkel op afspraak!  Wij vragen je de Covid-maatregelen te volgen en jezelf te voorzien van een mondmasker.  De praktijk wordt na elke cliënt ontsmet.  Bij binnenkomst in de hal vind je een ontsmettingsmiddel om je handen te ontsmetten op basis van etherische oliën.
 
Een afspraak kan enkel via mail - je krijgt een bevestiging van de afspraak.  Kom je voor de eerste keer ?  Dan ontvang je ook een document om in te vullen.  Neem daar rustig je tijd voor.  Wij werken graag transparant en complementair. Het is dus zeer belangrijk om de therapeut op de hoogte te stellen van medicatie en reguliere behandeling. 
 
Wij staan klaar voor jong en oud, mens en dier... burnout, gewrichtsklachten, stress, menopauze, slapeloosheid, ... 
Wij vervangen niet de diensten van een arts!  
 
1° sessie: +/- 2 uur €85 (breng je ingevulde document mee, medicatie,...)
2 en 3de sessie:+/- 1u15 €75
korte opvolgsessies: 45 minuten €50
individuele bachbloemen: €7.5 per flesje (sessie zie hierboven)
 
Ter plaatse worden geen producten te koop aangeboden hiervoor verwijzen wij graag door naar natuurwinkels, apotheek of websites
 
Let op: Wenst u een gemaakte afspraak te annuleren?  Dan vraag ik u om dit tenminste 2 dagen voor de afspraak te doen.  Zo niet zie ik mij helaas genoodzaakt om de afspraak te factureren.